Proti jinému celku z Benešovska, Nespekům, nerozehrála Lhota zápas dobře. V prvním poločase byl nebezpečnější soupeř a jen díky výborným zákrokům brankáře Vošmika bylo skóre vyrovnané – 1:1.

Nicméně ani Vošmik se nevyhnul zaváhání a byl z toho vyrovnávací gól. Nejprve ale skórovala Lhota, když ránu Čičmance exligový brankář Žižkova Šilhavý vyrazil jen k bývalému spoluhráči Mikolandovi a ten nezaváhal (20.).

O sedm minut později zafungovala dobrá taktika hostů, kteří sázeli na nákopy na výborné útočníky Popelku s Kupšou. První se dostal u lajny přes Mantlíka, míč si kousek ukopl a Vošmik vyrazil daleko z brány. Jenže míč neměl, Popelka si ho prohodil a pohodlně dovezl míč až do brány.

Následně ale Vošmik potvrdil svou třídu, když zlikvidoval jasné šance Popelky i Kupšy. „Určitě to napravil, v první půlce jsme si s jejich hrou nevěděli moc rady a hlavně jsme si vůbec nepřihrály. Neporadili jsme si s jejich pohybem a vysunutou hrou," přiznal Petr Cais.

Ten po obrátce vyslal do boje uzdraveného útočníka Junga a Lhota přebrala otěže zápasu. Měla šance, ale uspěla už jen jednou, když po rohu naběhl na prodloužený centr Hurych a nezaváhal.

Zaujaly ještě dvě zmařené šance rychlíka Marouška, ale hlavně parádní střela Havelky do šibenice, kterou ještě parádněji vytáhl Šilhavý.

„Hráli jsme dobře, tedy na trojku. V první půli na čtyřku, ve druhé na dvojku. Soupeř doplatil na náročný styl hry, zhruba po hodině hry už nebyl nebezpečný a my zápas ovládli. Hlavně jsme zpřesnili hru," dodal Petr Cais.

Lhota – Nespeky 2:1 (1:1). Branky: 21. Mikolanda, 79. Hurych – 28. Popelka. Rozhodčí: Kosina.

Lhota: Vošmik – Vlasatý, Hurych, Mantlík, Asník – Maroušek, Čičmanec, Holeček (46. Jung), Havelka, Rychlý – Mikolanda.