„Na velkém hřišti by to mělo být jiné. Souš je silná zejména doma a nám by výhra v Žatci mohla pomoci psychicky," uvedl hrající trenér Kladna a při zranění Bartoše kapitán SK Tomáš Procházka.

Že jeho slova jsou pravdivá potvrzuje pohled na tabulky divize B. Souš je nejlepším týmem v domácím prostředí.

V dvou venkovních zápasech pro zranění a pracovní povinnosti scházel nový stoper David Velas, který by už měl být trenérům k dispozici. Na marodce ale je záložník Dominik Šíma, který bere antibiotika a vynechá druhé utkání v řadě.

Kladno výhrou 3:0 v Žatci ukázalo, že  se umí obejít i bez důležitých hráčů. Poprvé se v jeho dresu ukáže v domácím prostředí Jiří Doležel. Premiéru měl mladý útočník na Aritmě, kde stihl vstřelit za hodinu dvě branky. Vytáhlý borec ukázal také u Ohře, že je v šestnáctce soupeře hodně silný. Jednu jeho ránu zastavilo břevno.

„Doufám, že navážeme na poslední vítězství a získáme důležité tři body. Snad se  nám to povede a přispěji k tomu alespoň jedním gólem. Od toho tam jsem," řekl 21letý forward, jenž v Kladně hostuje ze Žižkova a dodal, že je rád, že dostal možnost si zahrát divizi.

Se svou výškou 193 cm připomíná fotbalové dlouhány jako  Kollera aj. „Je  pravda, že si okolí občas na moji adresu zažertuje," přiznal borec, jenž je v SK zatím spokojený. Jak s přijetím, tak zázemím pro hráče.