Hostouň porazila Zličín 4:2 (3:2), když dva góly kvalitnímu soupeři nabídla na podnose, ale jinak hrála dobře a její převahu zúročili dvakrát testovaný Zeman, Motlík a Krndžija. "Dali jsme prakticky šest gólů, ty dva v naší síti byly opravdu zbytečné. Ale zase nechci shazovat soupeře, který podal dobrý výkon a byla to dobrá prověrka," mínil trenér Hostouně Martin Čurda, který ještě nepotvrdil příchod ve středu dvougólového Zemana. "Ještě nejsme úplně přesvědčeni," vysvětlil. 

Lhota v Žehrovicích zle zametla se Hřebčí 10:2 (6:0), když soupeř stíhal jen prvních patnáct minut. Hattricky si připsali Jung s Primusem, góly dali i Zlata, Žahour, Šíma a Havelka. "Soupeř začal dobře, patnáct minut byl možná i kombinačně lepší, ale po prvním gólu to bylo jasné. Dominovali jsme hlavně rychlostí, sedm branek jsme vstřelili po brejcích," vysledoval trenér Lhoty Petr Cais. 

Velká Dobrá přejela Vinařice 5:1 (4:0) po trefách Porazila (2), Hovorky, Hrubého a posily z Letohradu Lipenského, který se na Dobrou přistěhoval. "Zápas byl sice jasný, ale Vinařice špatně nehrály," řekl Deníku trenér Velké Dobré Vlastimil Hrubý.