Vraný navázalo na druhý poločas utkání v Novém Knínu, kde vedlo 2:0 a padlo 2:3. „Nešlo nám nic. Od trenéra po posledního náhradníka bylo všechno špatně," povzdechl si kapitán Libor Urban.


„Do čeho se koplo, to bylo na nic. Naštěstí jsme zachránění," hořce se pousmál s tím, že se momentálně nemají čeho chytit. „Možná i trošku schází motivace," podotkl. Jeho tým podlehl Cerhovicím i podruhé v sezoně. Na podzim to bylo 1:2.

Ilustrační foto.
Zákaz kouření! Od dneška si v hospodě cigaretu nezapálíte

Jedoměličtí jeli do Votic s vědomím, že celku z Benešovska podlehli na svém hřišti 1:6! Když se k tomu připočte fakt, že domácí mají fazonu a jejich sok pouze tucet hráčů, byly karty jasně rozdány. Trumfy v podobě zarputilosti a touhy po úspěchu však měli v rukávu bojovníci z Jedomělic. A co víc, přes zánět spojivek podal fantastický výkon brankář Borský. Jeho zásluhou byl poločasový stav 1:1.


Když po přestávce Mrština svým druhým gólem otočil na 1:2, ocitli se hosté pod obrovským tlakem. „Po zbytek zápasu nás doslova přišpendlili na naší polovině a častokrát i v našem vápně," přiznal hrající trenér Robert Nedvěd. Nápor Votic neotupil na Zahradníkův gól na 1:3. Při hostech ale stálo i štěstí, jemuž šli naproti.

Doksy - Braškov 2:1, I.B třída sk. A, 27. 5. 2017, vlevo Repaský
Trenér litoval, že nezůstal u Berounky

Jedomělice jsou třetí od konce a v neděli v posledním domácím utkání přivítají o bod bohatší Mníšek. Očekává se velká bitva.