Tuchlovicím se v hezké krajině u Sedlčan v minulosti vůbec nevedlo. Dlouhá štreka zatáčkami jakoby brala týmu sílu. Ne však v neděli. Hosté odehráli skvělou první půlku a díky ní rozhodli o tříbodovém importu k Turyňskému rybníku.

Už v 11. minutě je poslal do vedení Portužák, když koníčkem poslal do sítě přesný centr Peroutky. Domácí ale umí standardky a brzy po rohu Šmejkalem vyrovnali. To bylo však z jejich strany nadlouho vše. Ve 33. minutě si Jalaghonia naběhl na dlouhý centr Fitka, míč lehce lízl a poslal Tuchlovice podruhé do vedení. To ještě před pauzou zvýšil důrazný Hadrika po výborné samostatné akci, v níž se prosadil přes dva beky a ještě přehodil gólmana.

Ve druhém dějství byli hosté rozhodnuti, že tuhle pro ně překvapivou výhru prostě nepustí. Přesto chybu udělali a po hodině hry pustili do sóla Štenberka, který nedal Zelenkovi naději.

Drama tak bylo nastaveno a skončilo vlastně až na konci.

Štenberk byl dokonce po deseti minutách blízko vyrovnání, ale tutovku zazdil a namále měli hosté také čtvrt hodiny před koncem při ráně Brunclíka.

Stejný borec však o chvíli později chyboval, Hamouz utekl a předložil Jalaghoniovi další jasnou šanci a pojištění náskoku. Rána placírkou k tyči neměla chybu – 2:4.