„V úterý jsme si rozebrali zápas s Hradištkem a došli k tomu, že musíme být zodpovědnější. Ne, že by to chlapci odflákli, to ne, ale možná trochu podlehli tomu, že jsme u nich hráli 2:2 a doma se nabízel lepší výsledek," říká před utkáním asistent kouče Tuchlovic Miroslav Supáček.

Všenory jsou až třinácté, hrozí jim sestup a zřejmě i proto mužstvo v zimě zajímavě posílily. Čtyři hráči přišli z pražských klubů, které produkují vždycky kvalitu a jména jako Štumpf (dříve Most) a hlavně Michálek (Hradec Králové) jsou pak známá mnohem víc.

K nim připočtěme prověřenou kvalitu jako Bezkočku, Feglara nebo Drážného a vychází nám zajímavá sestava, která v prvním jarní kole remizovala doma s Černolicemi 0:0. Ty přijely bez Drska, ale s Klinkou, Rychlíkem i dalšími esy.

„Na A třídě lze všeobecně vysledovat, že její kvalita jde hodně nahoru. Přicházejí sem zajímaví hráči," vysledoval Miroslav Supáček.
On i jeho kolega Miloslav Mrázek opět budou sestavu trochu lepit. Neuzdravil se prakticky nikdo, naopak Brož začalo po Hradištku bolet lýtko. „To by byla veliká ztráta, protože nadále nebude ani Kubányi, jehož zlobí achillovka. Peroutka se po artroskopii kolena necítí dobře, naopak Holan začíná s lehkým tréninkem. A na lavičce už možná bude Hadrika," vypočítal Supáček.

Pozvánku na zajímavé sobotní utkání (začne ve 14.30 hodin) uzavřel svým tradičním vtipným přirovnáním.

„Jak říká Martina Sáblíková, jsme připraveni dobře. Teď jde ještě o tom, jak na tom bude soupeř," usmál se asistent kouče Tuchlovic.

Kouč Vedral chystal ráznou promluvu

Z týmů Kladenska si v sobotu zahrají také Velvary, které hned v prvním jarním kole přišly po porážce s Hvozdnicí o první příčku.
Hradištko je ale ještě silnější soupeř, což v sobotu na vlastní kůži pocítily Tuchlovice. „Přístup hráčů mě naštval stejně jako zimní příprava," přiznal trenér David Vedral s tím, že je čeká velmi silný protivník, který přes zimu posílil. V tabulce však má pořád o bod méně.

„Jedeme tam z respektem. Chci, abychom neudělali ostudu a neodjeli s debaklem. Pokud bychom bodovali, byl by to malý zázrak," mínil velvarský kormidelník.

Doma jeho svěřenci Hradištko porazili 4:0.

„Jenomže nám tam spadlo všechno, do čeho jsme kopli. Na druhou stranu soupeř nastřelil třikrát tyčku a dvakrát šli sami na bránu," uvedl Vedral, jenž vyrazí s kompletním kádrem.

Jen Letka na úterním tréninku táhlo tříslo. Na včerejším si mínil kouč s hráči promluvit, jak to bude dál.