Ale konec fanfár, přece jen Tuchlovičtí zkraje soutěže zbytečně body ztráceli a jejich sobotní protivník není právě elitním účastníkem I. A třídy. Je poslední, a tak se dá výhra 3:0 považovat za povinnost, i když ještě poměrně nedávno na tom oba celky byly podobně. 

Vše se navíc mohla Na Jánské vyvíjet trochu jinak, první chybu totiž vyrobili hosté. A měli kliku, že kanonýr Horel neprostřelil klubko hráčů před sebou. Byla to pohříchu největší šance domácím v celém utkání.

A tak se jali konati hosté. V 17. minutě našel Kedroň trestňákem ve vápně Hadriku, ten se zbavil dvou beků a zavěsil – 0:1. Po půlhodině hry se povedl Tuchlovickým brejk, Jalaghonia si vyměnil míč s Hafenrichterem, ten mu vrátil uličkou a bylo to 0:2.

Ještě do půle pak výtečný Hafenrichter využil nedorozumění obránců Loděnice, sebral jim míč a po kličce gólmanovi hosty definitivně uklidnil – 0:3.

Po přestávce se už nic zásadního nestalo. Hosté sice dál měli šance, ale už je neproměňovali tak jako na začátku utkání.

Loděnice – Tuchlovice 0:3 (0:3). Branky: 17. Hadrika, 33. Jalaghonia, 40. Hafenrichter.

Tuchlovice: Pečonka – Pilař (46. Dimov), Portužák, Hejduk, Hajník – Hafenrichter (85. Mrázek), Kubányi, Kedroň, Peroutka (87. Vajgl) – Hadrika (83. Fitko), Jalaghonia (77. Balík).

Fotogalerie ze zápasu ZDE

Mnohem více o krajském fotbalu si přečtěte v úterním vydání tištěného Kladenského deníku (14.10.)