O výsledku rozhodl vlastně už první poločas, který hosté vyhráli 3:1. Udivovali hlavně rychlostí provedení svých akcí, šikovností v soubojích jeden na jednoho. Tuchlovická obrana na ně často koukala „jak zjara". Výsledkem byly dva pokutové kopy – oba proměněné nejlepším střelcem I. A třídy Rodkem. K tomu ještě gól Kuneše hlavou po rohu.

Co bylo platné vyrovnání Jalaghoniou na 1:1?

„Proč jsme propadli v obraně? Pro mě záhada sama. Nebyli jsme schopni chytat dlouhé nákopy za obranu, a také jsme jen těžko čelili velmi dobrým individuálním schopnostem hostů," přiznal smutnou pravdu kouč Tuchlovic Miloslav Mrázek.

Stav 1:3 ještě nemusel být fatální, Tuchlovicím totiž definitivně srazila vaz až první minuta po přestávce. Ránu Fitka gólman vyrazil na nohu Jalaghonii, ale ten si místo volných koutů klece vybral nohy brankáře. A co víc, hosté okamžitě pláchli a Brahimi zvýšil parádně na 1:4.

Domácí se pak sice snažili, hlavně ze standardek si vytvořili velké šance, ale Hejduk dvakrát neuspěl a teprve Hafenrichter hlavou snížil. Ale už na 2:5, protože předtím Pečonka ještě jednou inkasoval. „Ten gól na 1:4 nás dorazil. Sice jsme se snažili, zkorigovat jsme asi mohli, ale Hradištko vyhrálo zaslouženě," dodal Miloslav Mrázek.

Fotogalerii ze zápasu najdete ZDE