Do poločasu byly Tuchlovice nebezpečnější, ale výborný Pospíšil jim v bráně dovolil jediný Cabejškův gól. Tuchlovičtí hrají už bez útočníka Krause, jenž se vrátil do Kladna, ale s rakovnickým Petrem Hornofem, který po těžké zranění restartoval svou kariéru v Zavidově. „Okamžitě se stal obrovskou posilou, pozici šéfa si okamžitě vzal v obraně, ale vlastně i v týmu,“ rozplývá se nad jeho příchodem kouč Tuchlovic Martin Hřídel. Ten díky příchodu šikovného Rakovnicka může využít Pudila uprostřed zálohy, kde s Kubů (pokračuje v hostování z Kladna) vytvořil vynikající dvojku. „Celkově to byl dobrý zápas proti týmu, který nás dobře prověřil. je vidět, že je vede fajn trenér,“ mínil Hřídel, jehož pochvala patřila i soupeři na lavičce Janu Charvátovi, od zimy už jasnou trenérskou jedničkou Jedo.

Po přestávce Tuchlovice prostřídaly, přesto utekly na 3:1 (Červenka, Feldman). Jedomělice následně převzaly iniciativu a uzdravený Švarc perfektním trestňákem snížil.

Jedomělice ještě nepředstavily hlavní zimní posilu, brankáře Michala Kudrnu, ani spoustu dalších borců, ale tahouni Janda (dal první gól), Bakos nebo Nedvěd hráli.

„Poločasový výsledek 1:1 byl pro nás více než šťastný. Po přestávce jsme soupeře už do vyložených příležitostí tolik nepouštěli, přesto zápas strhl zaslouženě ve svůj prospěch,“ napsal k prohře svého týmu na klubové stránky Robert Nedvěd.

Fotbalová příprava: Hostouň B (ve žlutém) přehrála Libušín 5:1.
FOTO: Béčko Hostouně hrálo skvěle, přejelo Libušín