Jejich kouč Tomáš Blažek mínil, že primát měl patřit Unhošti, která však skončila poslední. Všechny celky totiž měly v konečném součtu jednu výhru a pouze Unhošťáci docílili aktivního skóre.

V sobotu porazili Družec 6:2, finálový duel ale odmítli hrát, poněvadž čtyři borci v čele s kanonýrem Neubergerem by nestihli zápas své milované Sparty s Bohemkou, tudíž přepustili pozici ve finále poraženým. Sami pak v utkání o třetí místo podlehli Dobrovízi 3:4.

Poslední zápas memoriálu měl dobrou úroveň, platilo to hlavně o první půli, která skončila 2:2. Po změně stran měl navrch Družec, který den předtím neměl jedenáct lidí, tudíž si před utkáním s Unhoští vypomohl dvěma cizími hráči.

Druhý den proti domácímu Přítočnu neponechal nic náhodě. Do jeho dresu se totiž obléklo i trio současných hráčů Hostouně - Ondřej Burant, Jaromír Šilhan a Tomáš Rouček, přičemž o posledního jmenovaného mají velký zájem, jenž je oboustranný.

Finanční požadavky divizního klubu jsou ale nad družecké možnosti. "Věřím, že se nakonec domluvíme, protože máme dobré vztahy," řekl Blažek a dodal, že právě proto nechtěli využít volného přestupního termínu. Stejně tak v případě jiného hostouňského borce Miroslava Elmana, o něhož mají rovněž eminentní zájem.

Ve finálovém utkání šli do vedení domácí. Prosadila se nová akvizice ze Svinařova Kasík, jenž opět potvrdil, že bude přínosem. Šilhan hlavou vyrovnal, aby se pak blýskl Zieber, jenž přeloboval gólmana, přičemž balon odražený od břevna poslal do sítě hlavičkou.

Do půle vyrovnal Dušan Holeček, který byl posléze vyhlášený nejlepším hráčem turnaje.

Po obrátce se projevila větší kvalita na družecké straně a možná se do dění na hřišti promítla  i únava domácí borců po sobotní zábavě.

Šilhan opět hlavou vrátil svému týmu vedení, pak se dvakrát prosadil jiný dlouhán, Mošnička. V poslední vteřině byl za svoji neutuchající aktivitu odměněný Rouček.

Na přítočenské straně si zahrál na nějaký čas naposledy Snovický, jenž se vrací do Zichovce, který by se v nové sezoně rád zařadil mezi nejžhavější adepty na postupu do okresního přeboru.