Svátek se chystá do Libušína a Unhoště, protože se tady představí zajímaví sokové. Divácky atraktivní celek Zbuzan s několika ex-ligovými hráči hraje v Unhošti. Má to poměrně kousek, zhruba 20 km, takže by mohly dorazit hvězdy jako Čontofalský, Šírl nebo Lička. Naopak Marek Kincl se ve Lhotě, kde Zbuzany o víkendu vyhrály 3:2, zranil.

Ve Lhotě hosté způsobili na závěr utkání incident, který bude řešit disciplinární komise (poplivaní rozhodčí a krvavě zraněný pořadatel), v Unhošti snad bude vládnout fotbalová pohoda. „Samozřejmě že je chceme vyřadit stejně jako další soupeře. Už se pomalu těšíme na los Evropské ligy," vtipkoval zkušený unhošťský Oldřich Moc, který je ale přesvědčen, že až Unhošť do Evropy postoupí, los jí určitě zavede někam do Ázerbajdžánu. „A to budeme mít fofr, abychom to tam auťáky stihli. Navíc bude muset předseda prodat svůj byt, abychom měli na benzín," smál se Moc.

Svátek čeká rovněž Libušín, kam dorazí slavný SK Rakovník hrající o dvě soutěže výš. Ale Libušín má dobrý tým a určitě Rakovničáky potrápí.

Ostatní kladenské celky jedou za svými soky – Doksy do Kel, Klobuky do Libčic, Tuchlovice do Dobříče a Lhota do Komárova.

Všechny zápasy se hrají ve středu 14. září od 17 hodin.