Mnohé diváky přilákala i skutečnost, že se po čase zase sešli soupeři z nejbližšího okolí, takže každý ze čtyř zápasů byl vždy malým derby se vším, co k tomu patří. Ve všech týmech nastoupily kombinované prázdninově-dovolenkově-přípravné sestavy, takže výsledná skóre mohou nezúčastněné poněkud mást. Přesto byly všechny zápasy hodně pohledné, až na drobné výstřelky vedené v přátelské atmosféře, jak se na podobné akce sluší.

První sobotní duel svedl proti sobě tradiční rivaly Dobrovíze a Hostouně. Oba týmy nastoupily v hodně oslabených sestavách, Hostouň hlavně proto, že A-tým ve stejném čase bojoval v Kladně o 3. místo v Krušovickém poháru (marně). Přesto týmy předváděly hodně pohledný útočný fotbal, kterému však dlouho chybělo to podstatné – branky. Až poslední půlhodinka přinesla tři kousky a přesně posouzená a následně proměněná penalta 9 minut před koncem znamenala finále pro Dobrovíz.

Ve druhém utkání se představili domácí proti hodně omlazené sestavě Červeného Újezda. Po prvním poločasu svítil na tabuli výsledek 4:0, když se hattrickem předvedl Mičín, a všem přítomným se zdálo, že je o jednoznačném osudu utkání rozhodnuto. Druhá polovina je však vyvedla z omylu. Hosté se nevzdali a díky využití několikerého zaváhání obranných řad Jenče zápas pořádně zdramatizovali. Nejprve snížili na 4:2, na což vzápětí hezky trefenou střelou z voleje zareagoval Čermák. Pak ale další obranný kiks a o chvilku později odpískaná penalta znamenaly snížení už na 5:4. Domácí favorité ale dotáhli utkání do vítězného konce a finální nečekaně divoký výsledek 6:4 pečetil Pavol Valko.

V nedělním zápasu o 3. místo se představily týmy s mnoha změnami, které zpočátku logicky mnohem více svědčily posílené Hostouni. Hlavně díky rychlému Slaninovi skóre až nečekaně a pro obětavě hrající Červený Újezd až „nespravedlivě"rychle narůstalo. Hostouň své šance na rozdíl od protivníků s přehledem zakončovala a ve 22. minutě vedla už 4:0. To jí však zřejmě uspokojilo a do konce poločasu se začínalo zdát jako by se kopíroval sobotní duel Jenče se stejným soupeřem. Újezdští se totiž vzchopili a snížili po hezkých akcích na 4:2. Hostouň však ve 2. poločase žádné drama nepřipustila, a přestože se naplnila desetigólová norma, dospěl zápas po pohledných útočných akcích do odlišného výsledku 7:3.

Finálové utkání přineslo docela jiskřivý duel domácí Jenče s ambiciózní sousední Dobrovízí. Zpočátku naprosto vyrovnaný zápas se postupně trošku nečekaně začal přiklánět na stranu hostů, kteří přijeli posíleni o některé potenciální nové tváře. Jenečským se vůbec nedařily tradiční kombinace a prakticky se nedostávali k účinnému zakončení. To  Dobrovízským se vedlo mnohem lépe, v pravidelných 18ti minutových intervalech od hlavičky po rohovém kopu v 19. min. postupně svoje vítězství navyšovali až na konečných 4:0 a po zásluze si odvezli pohárovou trofej. Případná odveta se však může odehrát již o příštím víkendu pro změnu na jejich hřišti…

Konečné pořadí turnaje:

1. Dobrovíz, 2. Jeneč, 3. Hostouň, 4. Červený Újezd.

Sobotní zápasy:

Dobrovíz – Hostouň             2:1 (0:0)

Jeneč – Červený Újezd        6:4 (4:0)

Nedělní zápasy:

o 3. místo

Hostouň – Červený Újezd   7:3 (4:2)

finále

Dobrovíz – Jeneč                  4:0 (2:0)

Rozhodčí utkání:  Nezhyba, Hanák , Fára

                                             Vladimír KUČERA