Kouč Pavel Janeček uznal, že porážka je příliš vysoká. "Myslím, že na klukách se projevila únava z náročného soustředění," uvedl s tím že živější Benešov je přehrál, přičemž mu pomohli řadou individuálních chyb.

Slovan držel krok jen do 35. minuty. Pak se na jeho svatyni snesla nepříjemná sprška v podobě čtyř branek, které určily poločasový stav. Druhá půle byla vyrovnaná a víceméně se jen dohrávala.  

"Utkání házíme za hlavu a příští zápas s Nymburkem budeme chtít odehrát podstatně lépe," dodal Janeček.

Hostouň v prvním dvojzápase pozazila SK Rakovník  3:1
Zimní pohádka - díl šestý

Velvary uvolnily do Meteoru obránce Jakuba Frohnu, na druhou stranu mohou počítat s útočníkem Dominikem Vašutem, jenž ukončil námluvy s Vykání.

Trenérovi vítězů Romanu Veselému se líbil výsledek. "Ale stále je ve hře spousta nepřesností,“ dodal po vysoké výhře.

Jeden z nejzkušenějších hráčů vítězů Josef Laštovka chtěl od lídra divize víc. "Čekal jsem fotbalovější projev, ne jen tvrdou hru a nakopávání míčů," prohlásil.

Velvary: Měsíček (46. Řepa) - Šalda, Ludvík, Nosek, Chrobák - Pavlíček, Budějský, Tenkl, Stýblo - Müller, Vašut.  Do druhé půle střídali: Obrtlík, Mucha, Holub a Kalaš.  

Kdo má rád fotbal a neví kudy na stadion pojmenovaný po legendě Františku Klozovi, tak "tudy". Dobré výkony týmu SK Kladno by si zasloužily významnější návštěvy než je současný stav ...
Převod kladenského stadionu Fr. Kloze do rukou města je zase o krůček blíž