Hostouň byla od začátku zápasu lepší a měla drtivých posledních devět minut. Nejprve se po tradiční zbrani – rohovém kopu – prosadil Motlík, pak střelou přesně k tyči Burant a nakonec ještě Šilhan, který po zranění hraje ještě lépe než před ním.

Právě Šilhan hned po změně stran parádně sklepl na Motlíka, který zvýšil už na 0:4 a zdálo se hotovo.

Jenže Hostouň ztratila koncentraci a domácí toho využili ke dvěma slepeným brankám v rozmezí 55. a 60. minuty. Pak dokonce žádali na sudím Garajovi penaltu za ruku, která podle nich byla vidět až na sázavském náměstí, ale nepískalo se. Trenér Hostouně Martin Čurda se jen usmál. „Ruka tam byla, ale určitě nezabránila míči na branku nebo přihrávce na volného hráče. Záleží na rozhodčím, my se také zlobili s Ostrou," mávl rukou Čurda.

V 75. minutě unikl uzdravený Novák, zvýšil na 5:2 a ze hřiště musel navíc domácí Kozák, který kritizoval rozhodnutí asistenta. Hosté pak zápas v klidu dohráli.

„Myslím, že to bylo v klidu celé. A ty dva inkasované góly? Bylo tam hodně diváků a za stavu 0:4 vypadali smutní," zavtipkoval ještě trenér Hostouně.

V úterním tišném vydání Kladenského deníku najdete tři kompletní strany okresního sportu. Zpravodajství a zajímavosti ze všech víkendových fotbalových zápasů i dalších sportů.