Už ve středu proti juniorce Dukly (3:1) ukázal, že by mohl být pro dvanáctý celek podzimní tabulky ČFL přínosem. V sobotu na Vyšehrad Cupu to v utkání proti divizním Štěchovicím (5:3) jen potvrdil, když vstřelil dva góly. „Rád bych Kladnu na jaře pomohl," přiznal s tím, že dohodnout se na tom musí v první řadě kluby.

Proč jste se po více než roce opět objevil na Kladně?
Do Mostu přišli noví hráči, takže bych neměl tolik příležitostí. Jsem rád za šanci na Kladně, kde jsem působil a stále tady znám lidi, z toho pět šest hráčů. Je to lepší než přijít do zcela nového prostředí.

Jak došlo k novému kontaktu s Kladnem?
Navrhl mi to sportovní ředitel Mostu pan Salač, který věděl, že Kladno nemá útočníky. Možná v tom hrálo roli, že to tady znám a také snaha Mostu udržet si Procházku (hostuje tam z Kladna).

Za SK jste hrál před rokem na podzim, byť se Vám vedlo dobře, odešel jste. Proč?
Docela se mi tady dařilo. Vstřelil jsem za polovinu podzimu šest branek a čekal jsem, že se chytím v Mostu. Druhá liga by byla pro mne přece jen lepší.

Proti Štěchovicím jste vstřelil dvě branky, na jednu přihrál a jednu loženku spálil.
Jsou tady dobří hráči, kteří ví, kam mi to nahrát. Co se týká té šance, měl jsem za sebou pár sprintů a už mi nezbyla síla na zakončení.