Na jaře hrál poprvé v základu a na Kladno si věřil. "Měl jsem chuť i motivaci, stejně jako spoluhráči, kterým jsem za každý bod něco slíbil. Ještě že nebyly tři, to by bylo něco strašného," usmál se po výhře 2:1. "Bod by byl zlatý a dva jsou super," dodal.

Jeho trefa z 25 m pokazila náladu téměř čtyřem stovkám diváků a nepotěšila ani kamarády v kladenském dresu. Stoperovi Veselému zkazil 37. narozeniny a brankáři Tesařovi úctyhodnou sérii. Doma inkasoval po dlouhých 590 minutách! "Jednou to přijít muselo. Při penaltách ale říkal, že dva góly dát nemůžu!"

Domácí měli vynikající začátek. Hráli parádně a brzy dali Kroutilem gól. Časem ale začal jejich výkon uvadat, až se propadl do podprůměru.

"Co víc jsme si mohli přát než rychlou branku. Pak naše hra i zraněním Šímy upadla. Začala tam být křeč a nedokázali jsme se něčím nakopnout," řekl hrající asistent Kladna Tomáš Procházka, který nastoupil na poslední půlhodinu.

Po změně stran měli přes územní převahu domácích největší šanci hosté. Favorita uchránil od pohromy na brankové čáře jejich hráč!

Kladno doplatilo na absenci Bartoše a pak i Šímy, bez nich nemá na kraj zálohy alternativu.