Na poražených byla patrná únava z náročného tréninkového drilu.

„Někteří hráči si před zápasem i stěžovali, to ano. Možná se únava podepsala i na chybách, které přecházely třem gólům. V tomto směru nám utkání nevyšlo. Mrzí mě ale, že u některých hráčů chyběla vůle," uvedl s tím, že soupeř byl sice fotbalovější, duel to ale byl poměrně vyrovnaný. „Nedělám z toho tragédii, jedeme dál," uzavřel.

O osudu utkání rozhodla už první půlhodina, v níž vítězové nastřílei tři branky, přičemž první byla vlastní a druhá z penalty. 

Kunický kormidelník Zdeněk Hašek byl pochopitelně za výhru a góly rád, víc ho ale těšil výkon jeho svěřenců, z nichž většina nemá s ČFL žádné zkušenosti.

„Jsem spokojený. Hlavně na míči víme, co chceme hrát a hrajeme to i s novými hráči, kteří nastoupili do přípravy. Ukazuje se, že jdeme dobrou cestou. Hráči vědí, co dělají, chtějí hrát fotbal a hrají fotbal. To je pro mě základ," prohlásil.

Kladno – Kunice 0:4 (0:3).
Branky: 4. Vlastní Rada, 17. Marič z PK, 28. Skála T., 78. Koubek.
Kladno: Sedlák – Štoncner, Samek, Rada, Holeček – Bartoš, Procházka, Růžička, Švambera -  Tóth – Cafourek. Střídali: Slanina, Rein, Vavřina, Krupička.
Kunice:  Tetour – Ilko, Zdeňka, Štancl, Příhoda – Praisler, Marič, Skála T. -  Koubek, Tafat, Vilám. Střídali:  Veselý, Dvořák, Skála M., Radačovský, Jiskra.

Víc o utkání si přečtete v pondělním tištěném vydání Kladenského deníku (21. ledna).