Ilustrační snímek.
Zdroj: Deník/Jana Urbanová
Řízek
Zdroj: Shutterstock
Obdivovatel rakouské gastronomie, Jan Punčochář, připravuje ve svém podniku U Matěje vepřový řízek pečený na sádle.
Zdroj: Marie Bartošová
Zdroj: Deník / Luboš Hájek
Řízek
Zdroj: Shutterstock
Viktor Mráz nabízí v restauraci V Polích klasický vídeňský řízek z telecího hřbetu, smažený na přepuštěném másle.
Zdroj: Marie Bartošová
Vídeňský řízek
Zdroj: Shutterstock
Obdivovatel rakouské gastronomie, Jan Punčochář, připravuje ve svém podniku U Matěje vepřový řízek pečený na sádle.
Zdroj: Marie Bartošová
Obdivovatel rakouské gastronomie, Jan Punčochář, připravuje ve svém podniku U Matěje vepřový řízek pečený na sádle.
Zdroj: Marie Bartošová
Obdivovatel rakouské gastronomie, Jan Punčochář, připravuje ve svém podniku U Matěje vepřový řízek pečený na sádle.
Zdroj: Marie Bartošová
Obdivovatel rakouské gastronomie, Jan Punčochář, připravuje ve svém podniku U Matěje vepřový řízek pečený na sádle.
Zdroj: Marie Bartošová