"Je nám jedno, jestli budeme hrát se Vsetínem nebo Jihlavou, hlavně chceme pro Kladno extraligu udržet," prohlásil na podiu jeden z hráčů, kteří mezi fanoušky přišli - mladý útočník Jaromír Pytlík.

Doplnili ho další hráči, kteří v létě před startem extraligy nebyli u první autogramiády Rytířů. Antonín Melka byl tehdy nemocen a další borci přišli do týmu později, brankář Jaroslav Janus, univerzál Jakub Babka a útočníci Miroslav Indrák s Ladislavem Zikmundem. Ruce je bolely pořádně, do Oazy si pro jejich podpisy přišlo několik stovek fanoušků.

V závěru akce si fanoušci jako vůbec první prohlédli zmíněné nové intro, které pro kladenský klub zpracovali tvůrci ze 68 Pictures pod vedením Martina Linharta, který úzce spolupracuje s Kamilem Bartoškem (Kazmou). Účinkují v něm nejen hráči A-týmu, ale i fanoušci a dočkalo se velkého potlesku.

Tým Poldi Kladno ze sezony 1988/89, kdy si poprvé zahrál v Liptovském Mikuláši.
Kladno v Liptovském Mikuláši? Naposledy to byla řež o všechno. S Jágrem i Novým

Mužstvo Kladna je aktuálně v plné přípravě na baráž, která startuje a 17. dubna. Na soupeře zatím čeká, ale už ví, že to bude jeden z dvojice Vsetín - Jihlava, tedy dvou finalistů play off Chance ligy.

Nyní ho čeká přípravný zápas s Kolínem, který se hraje na druhé ploše kladenského stadionu ve čtvrtek 31. března v 17 hodin. Pak zajíždí ke dvěma přípravách na Slovensko do Liptovského Mikuláše. 

Nové intro Rytířů si prohlédněte:

Zdroj: Youtube