Letos už tréninky mladých budou při kempu opět s extraligovým puncem, Kladno se konečně vrátilo do nejvyšší soutěže. S obrovským přispěním právě Jaromíra Jágra, který už zahájil přípravu na novou sezonu. Že je od něho pořád co se učit, těžko může někdo popřít.

I proto je kemp Rytířů stále žádaným zbožím a zúčastnily se ho už stovky dětí nejen z Čech, ale ze všech koutů Evropy.

O kempy v Kladně je určitě hlavně díky Jaromíru Jágrovi obrovský zájem, proto se rozhodli jeho organizátoři oproti původním plánům navýšit počet míst a nabídnout je dalším zájemcům.

„Dá se říct, že naše kempy už mají určitou tradici a zájem o ně nás samozřejmě těší. Letos vložíme do tréninků nová cvičení a pokusíme se vnést prvky, které pomohou hráčům zlepšit reakci na kotouč,“ říká na webu Rytířů šéf školy a generální manažer mládeže Rytířů Kladno Jan Kregl.

S tréninky specializovanými na střelbu, techniku hole a vedení kotouče budou tradičně pomáhat i další hráči. Třeba Adam Kubík nebo Šimon Jelínek si kemp vyzkoušeli už jako malí kluci a později jako trenéři-učitelé. První už přestoupil do ambiciózního Hradce Králové, druhého na kempu určitě uvidíte i letos. Stejně jako další borce extraligového kádru Rytířů.

Případné přihlášky ZDE: