Nebyl to jasný zápas, ale přece jen domácí postupně navyšovali náskok až na 3:0. V úvodu se po dobré práci Jandy prosadil elegantně Sýkora, ve druhé části proměnil ve formě hrající Janeček sólový únik po pasu Chamráda a pak se se štěstím prosadil i Rendla.

Hosté se po chvíli do zápasu sice vrátili, ale v nástupu do třetí třetiny kapitán Bílek trefil dokonale přihrávku Routy zpoza brány a hosté pak už jen v závěru druhou brankou skóre upravili.

Ve středu cestují Řisuty až do Chebu, kde je čeká těžší duel. Západočeši jsou sice jen o dvě příčky výš, ale mají o patnáct bodů plnější měšec.

HC Řisuty – HC Wikov Hronov 4:2 (1:0, 2:1, 1:1)

Branky a nahrávky: 5. Sýkora (Rendla, Janda), 28. Janeček (Malovický, Chamrád), 33. Rendla (Sýkora, Potěchin), 47. Bílek (Routa) – 36. Veselý (Dunda), 56. Dunda (Hovsepjan, Salnikov). Rozhodčí: Hlinka – Jiruška, Figer. Vyloučení: 5:7, bez využití. Diváci: 115.

Řisuty: Pánek – Zich, Řepka, Janda, Potěchin, Malovický, Pokorný – Bílek, Křepelka, Routa – Sýkora, Pejchal, Rendla – Chamrád, Janeček, Okegawa – Výrut.