Oba týmy se střídaly ve vedení, které ve druhé polovině duelu drželi Vlci. jenže dvě minuty před koncem se povedlo Fabingerovi vyrovnat a zkušený Adamovský poté rozhodl v nájezdech o těsném vítězství Falconu 5:4.

Tabulku ale vede Dynamo, které postupně dohrálo všechny zápasy a naposledy deklasovalo Nové Strašecí B 6:1. Už ani nepřekvapí, že u všechny šesti branek figuroval reprezentant David Tyburec (1+5).

Jen o skóre jsou druzí Beer Stars. Už dávno se neopírají jen o produktivní trio Poupě, Dvořák, Janeček. Žezlo teď třímají hlavně mladí hráči, které starší stále dobře dobře doplňují. Výsledek 6:2 proti Keltům 2008 je zatím nejdrsnější prohrou nižborsko-berounského týmu v soutěži. Nejvíc vyčníval kromě zaskakujícího brankáře Červenky útočník David Vrkota. Mladík dal tři branky a v kanadském bodování soutěže je s 21 body třetí za už zmíněným jasně prvním Tyburcem (37 bodů) a druhým Zahradníkem (také Dynamo, 22).

Další výsledky byly jasné. Třebíz se nepárala s Kamennými Žehrovicemi (9:2, mladý Patrik Novák hattrick) a Notor přejel úplně stejně jako před týdnem Nové Strašecí i Unhošť 5:0. Brankář Karel Fajt, letošní posila, se radoval dvakrát i čistého konta.

Nižší okresní lize kralují Vlci Buštěhrad B. Dostali se o jeden bod před Slaný, které mělo volný víkend. Vlci porazili nováčka Psy Kladno 3:1 , když si výhru zajistili už v první třetině.

Sparta v sestavě opět s řadou matadorů sice brzy vedla nad Moribundusem, ale stejně rychle o náskok přišla a pak už tahala za kratší konec a podlehla 2:6. veterána Hanzala přechytal Josef Škodák, protože Sparta na střely vyhrála 39:36. každopádně to byl pěkný duel.

Deltu nastartoval proti Rytířům Buštěhrad k výhře 7:0 Zdeněk Zikán. V čase 8:14 už měl v kolonce čistý hattrick, pak už ale přidal jedinou asistenci.