Pořadatelé akce z kladenského Fanklubu HC Poldi akci oficiálně uzavřou v sobotu 30. dubna při akci v klubu Auto Da Fé.
V rámci besedy s novými trenéry Pavlem Paterou a Františkem Kaberlem  a následného benefičního koncertu, který by měl konto sbírky ještě ztučnit, tady vystoupí rockové skupiny Pictor, Všechno špatně a Synové výčepu.

Vstupné je dobrovolné, kasička však bude na místě a je možné ji ještě napěchovat, v neděli už to podle zákona nepůjde. Peníze můžete do boboty posílat také na účet. 

Jaroslav Zelenka z fanklubu je rád, že podpora mládeže se vrací ze strany města do starých kolejí, přesto si on i jeho druhové stojí za tím, že se pokusili udělat NĚCO. „Někteří měli potřebu naší snahu označovat jako neseriózní s tím, že tuto sbírku organizujeme na povel klubu. Nesmysl! Každý může mít názor svůj, ale takové vymýšlení je zbytečné, notabene jeho prezentace v tisku," říká Zelenka, podle něhož by se vybralo víc peněz, kdyby hokejová sezona neskončila pro Rytíře tak brzy.

Fanklub se navíc dohodl s novou dvojicí kladenských trenérů, Pavlem Paterou a Františkem Kaberlem, že ještě ještě před koncertem od 16 hodin dorazí oba slavní borci minulosti na besedu. Uskuteční se rovněž v Auto Da Fé. "Bude prostor pro jakékoliv dotazy a snad se dozvíme i nějaké dosud neodtajněné novinky. Večer následuje zmíněný benefiční trojkoncert. Zveme všechny," dodal Jaroslav Zelenka.