Řadu čerstvých změn hlásí nedlouho po startu hokejové sezony z Hokejového klubu Kralupy. Tou asi nejvýraznější je nové obsazení postu místopředsedy a sportovního ředitele. Tím se stal asi nejslavnější hokejový rodák z Kralup, několikanásobný mistr světa a také člen zlatého olympijského týmu z Nagana Martin Procházka, který v minulém roce završil svou úspěšnou hráčskou kariéru.

„Když jsem byl asi před dvěma lety pozvaný do Kralup, tak jsem tam říkal, že až úplně skončím aktivní kariéru, tak bych se chtěl do Kralup vrátit a začít se tady hokeji nějak věnovat. Nyní k tomu ta doba došla a probíhají jednání," nechal se Martin Procházka slyšet na jaře letošního roku v rozhovoru pro kralupskou kabelovou televizi. Svým slovům nakonec dostál a nyní už klubu, jehož dospělý tým aktuálně hraje pouze nejnižší krajskou soutěž, aktivně pomáhá zpět do vyšších pater.

Pod jeho taktovkou klub například nadcházející sobotu uspořádá mládežnický turnaj hráčů narozených v roce 2006 a mladších, kterého se vedle domácích nadějí zúčastní týmy Junioru Mělník, Slavoje Zbraslav a Rytířů Kladno. Hrát se bude v sobotu od 12.15 do 14.30 hodin. Na konci listopadu se pak do Kralup k podobné akci sjede dokonce i mezinárodní konkurence.