Nové hvězdné trenérské duo Kladna Pavel Patera - František Kaberle ml. vyšle na led jak Burgera s Tonem, tak třeba střelce z Ústí Tůmu, šikovného Moravana Pekra či ex-litvínovského Jánského. Do brány pak poprvé nasadí Hanuljaka, který před dvěma lety dovedl Chomutov do extraligy.

Vary kontrují dvěma členy loňského kladenského kádru, mimořádně nadaným Kindlem a kapitánem Skuhravým. Nicméně favoritem je paradoxně Kladno, podle aktuální soupisky určitě. Energie prochází krizí, extraligová práva sice v létě neprodala, ale kádr zatím naplnila spíše talentem.

Kladenští trenéři zvolili prvním centrem pro tenhle mač Jiřího Burgera, jeho myšlenky se budou snažit využít křídla Pekr s Tůmou.  Dvojčata Ton s Tenkrátem obstarají lajnu druhou, o dvě generace mladší Machač si na centru užije určitě jednu z nejzajímavějších příprav své kariéry. Snad se své šance nelekne. 

Třetí formaci obstarají další dvě posily - vysocí a silní borci Cetkovský s Jánským. A vedle nich mnohem menší a drobnější mladíček Kružík, ale v něm dříme velký potenciál. Do řady čtvrté vsadil Patera na její tradiční nosný pilíř Strnada, k němu právě karlovarský Zikmund bojující v Kladně o smlouvu a ex-sparťan Hrdel, ten je na tom podobně. Chlapci určitě předvedou velké nadšení. 

Zkontrolujme ještě obranu, kde i redaktora webu Rytířů Filipa Ardona právem zaujala dvojka Ptáček - Matula, dělí je neskutečných 21 roků! Růžička hraje ve dvojce odchovanců s Keharem a Hořava s Ulrychem. 

Úvodní buly je naplánováno v 17:00, vstupné činí jednotných 50 korun. Permanentky na sezonu 2016-17 jsou v platnosti a lze je před i v průběhu zápasu zakoupit na pokladnách ČEZ stadionu. 

Přijdete se na ČEZ stadion podívat a zpříjemnit si letní den?