Buldoky může povzbudit po čtyřzápasové pauze návrat útočníka Tomáše Landy. „Myslím, že je schopný svojí agresivitou a bojovností mužstvo strhnout," řekl po poslední po porážce v Klášterci nad Ohří trenér Jan Neliba.

V utkání s Nymburkem utrpěl lídr řisutského celku nepříjemné, špatně se hojící zranění lýtkového svalu pravé nohy, do něhož byl zasažený zřejmě bruslí.

„Ani netuším, jak k tomu došlo. Vím jen, že jsem musel jít střídat a utkání normálně dohrál. Do sprchy jsem však už nedošel," přiblížil Landa a dodal, že teď už to je docela dobré. „.Bolí to jen na dotek a hlavně po ránu. Když nejsem rozhýbaný, tak to mám v tom místě ztvrdlé," řekl s tím, že tři týdny nemohl došlápnout na patu.

Po měsíční zápasové přestávce je na dnešní duel u Jordánu patřičně nažhavený, byť ví, že to v táborské aréně nebývá snadné. Na druhou stranu mívají Jihočeši skvělou návštěvu, které dokáže vytvořit správnou hokejovou atmosféru.

Landa si před dnešním utkáním přeje, aby naplnil trenérovo očekávání. „Jsem zvědavý zda mi to půjde jako předtím," řekl autor třinácti branek a připomněl poslední zápas v Táboře, jejž domácí rozhodli pěti góly už v první třetině.

Jelikož v poslední době Buldoci nezvládají jednu z třetin, klidně se takový scénář může opakovat. „Není to každé utkání, šlo o dvě tři, jen se o tom víc mluví," podotkl jedenatřicetiletý útočník a potvrdil, že vyhrát v Táboře je těžké.

„Když tam ale necháme všechno a prohrajeme, tak nám nemůže nikdo nic říct. Jde o to, abychom byli soustředění a odevzdali vše, na co máme," řekl.