Vedoucí muž řisutského kanadského bodování Tomáš Landa by byl za razítko pod Klatovy aké rád. Dobře ale ví, že ve středu večer v 18 hodin to nebude proti lídru tabulky hokejové II. ligy – Táboru, legrace.

„Bude to složité. Budeme rádi za každý bod. Bohužel letos musím říct i za každý gól," konstatoval autor deseti branek a dodal, že každý hráč musí plnit svoji roli v týmu a pak  doufat, že to dobře dopadne.

Je na čase, aby se Buldoci  chytli a pokud by se to podařilo dnes, nemělo by to chybu. „V Klatovech jsme sice vyhráli, pořád však je co napravovat. Pokud bychom uspěli i proti Táboru, spadla by z nás tíha. Porazit prvního by byl dobrý odpich," mínil křídlák buldočí první lajny.

Řisuty mají Jihočechům co vracet. Loni s nimi prohrály ve finále play-off a první souboj letošní sezony v Táboře 2:9! „To skóre je kruté. Z každé šance dali gól a pak se to nabaluje. Taková utkání se stávají i lepším týmům" konstatoval Landa.

Na v pohodě hrající borce od Jordánu je těžké hledat recept. Dlouhodobě se jim daří, zatímco Buldokům se tom může leda tak zdát. „Nesmíme koukat napravo nalevo, musíme se soustředit sami na sebe a jít tomu naproti," uzavřel jeden z nejzkušenějších hráčů týmu.