Dvaadvacetiletý útočník, mladší bratr obránce Detroitu Red Wings Jakuba, diváky v Kladně bavil. "Není to extra šlejfíř, ale ruce má skvělé," chválil ho tehdejší asistent trenéra Jiří Kopecký, který Kindla zná už z mládežnických reprezentací. Podobně jako David Stach, s nímž nastupoval Kindl nejčastěji.

Vedení kladenského klubu se dohodlo s třineckými Oceláři na Kindlově ročním hostování a podle manažera Davida Čermáka má na jeho pokračování v modrobílých barvách velkou zásluhu Jaromír Jágr starší. Z Třince by navíc mohl dorazit také další mladík, obránce ze Slovinska Jurij Repe (20 let). Do obrany potřebuje aktuálně posílit Kladno nejvíc, hodně se třeba spekuluje o novém kontraktu pro Davida Růžičku. 

Ve hře jsou podle Davida Čermáka také další zahraniční borci. „Rádi bychom doplnili mužstvo několika hokejisty ze zahraničí, nejvíc kvalitních volných hráčů je momentálně mezi Kanaďany. Někteří z nich nastupují v kvalitních evropských soutěžích, jiní v zámoří," řekl Čermák webu Rytířů a doplnil, že pokračují také snahy vedení zlákat k návratu odchovance klubu Petra Tona. Ten by mohl vytvořit zajímavou dvojku se svým velkým kamarádem Petrem Tenkrátem. 

Povede se angažování velké hvězdy nejvyšší soutěže?