Kladenští měli hrát s Přerovem už ve druhém kole soutěže, tehdy byl ale v karanténě soupeř. Tomu se zatím podobně jako Kladnu moc nedaří, doma dokonce podlehl oběma nováčkům Kolínu a Vrchlabí. Rytíři už poztráceli také mnohem víc bodů, než by při kvalitě svého kádru měli. Zejména venku si je mužstvo schopné vytvořit náskok, ale v poslední třetině se dostává pod tlak, fauluje, inkasuje a v prodloužení a nájezdech se mu také nedaří. Kladno je tak v tabulce až deváté s devíti body, Přerov jich nasbíral o jeden méně.

Matyáš Šapovaliv proti Slavii
Rozhodl jsem se pro Kladno a nebudu litovat, ví Šapovaliv po prvních bodech

Klub nyní uveřejnil pravidla, kdo nyní může na stadion a jak lze zápasy sledovat:


- Aktuálně se hraje bez diváků s maximální kapacitou 130 osob na stadionu, od které se vedle hráčů počítají trenéři, realizační tým a další personál nutný k realizaci utkání a akreditovaní novináři (i ti s celosezónní akreditací ale musí kontaktovat mluvčího klubu Lukáše Jůdla lukas.judl@rytirikladno.cz nejpozději 24 hodin před zápasem).

- Všichni držitelé permanentních vstupenek obdrželi během pondělí 5. října mail s unikátním kódem pro sledování zápasů na portálu HokejkaTV.cz. Pokud jste si zakoupili permanentní vstupenku a kód vám nepřišel, kontaktujte zástupce klubu na emailové adrese ticketing@rytirikladno.cz (ještě před tím však zkontrolujte všechny složky včetně SPAM). Kódy pro sledování přenosů neobdrží držitelé volných permanentek.

- V případě problémů s registrací na portálu HokejkaTV.cz můžete kontaktovat podporu na mailu podpora@hokejka.cz.

- Restaurace Aréna Kladno/Coloseum bude otevřena pro prvních sedmdesát hostů (není určeno žádné jiné pořadí), kde mohou fanoušci sledovat utkání A-týmu živě na projektoru. Klub si ve spolupráci s Coloseem připravil pro všechny návštěvníky pivo za 32 Kč, permanentkáři ho mají za 29 Kč.

- Z kapacitních důvodů nelze umožnit vstup na stadion držitelům stříbrných VIP karet.

- VIP prostor restaurace bude z kapacitních důvodů k dispozici pouze držitelům zlatých VIP karet.

Rostislav Marosz v dresu Vítkovic.
Marosz kluky viděl poprvé, hned ale skóroval
Talentovaný obránce Kladna Jiří Ticháček. Foto: Roman Mareš
Asistenci bych vyměnil za výhru, litoval sedmnáctiletý Ticháček