„Mám na ně štěstí," usmíval se autor už třinácti branek, který se dotáhl na nejlepšího střelce Rytířů Petera Jánského. Mladý útočník vítězů mínil, že nezačali dobře a zlepšili se až potom, co těsně po skončené přesilovce střelou do horního růžku vyrovnal na 1:1.

„Od druhé třetiny to už bylo z naší strany lepší. Pořád tam ale je dost věcí, které musíme vypilovat," řekl a byl také konkrétní: „Trenéři nás upozorňují na disciplínu, i já si na to musím dát pozor, protože jsem mužstvo také jednou zbytečně oslabil," řekl.

„Musíme se toho vyvarovat, protože to může rozhodovat důležité zápasy," dodal Machač a pochvaloval si hru jeho formace.

Prozradil také, že v litoměřické hale bylo nezvyklé teplo, teploměr prý ukazoval deset stupňů. Asistent trenéra Jiří Kopecký by byl raději, pokud by je zahřál výkon jejich týmu. V první třetině k tomu bylo daleko.

„Hráli jsme ospale, soupeř se lépe pohyboval a se štěstím jsme ji uhráli 1:1," řekl s tím, že od druhé začali lépe bruslit, dostávat se do šancí a prosazovat se v nich.

„Až v posledních deseti minutách se dostali domácí do tlaku, protože chtěli s utkáním něco udělat. Dá se říct, že jsme to dobře ubránili," řekl a přiznal, že je stále mrzí výkon s Havířovem. „Pořád si nedokážeme získat diváky," povzdechl si.