„Je to škoda, protože co se výkonu týče, těžko mohu klukům něco vyčítat," litoval po duelu dvou nováčků soutěže hostující předseda Josef Nedvěd. Už do půle měl šanci jeho syn Robert, který lízl tyčku, Mrština pak v dobré pozici pálil vedle.

Mrština měl dvě šance také po obrátce. Nejprve mířil přesně do břevna a po chvilince mu brankář jeho ránu vytěsnil hádejte kam? Opět na břevno. Když pak neproměnil sólíčko ani Petržílka, povedla se akce také domácím a ti v 75. minutě duel Žákem rozhodli.
Jedoměličtí se sice pokusili o závěrečný nápor, ale už byli křečovití a nic nevymysleli.

Domácího trenéra Karla Grabmüllera Jedomělice překvapily dobrou hrou v poli. „Na úroveň soutěže to bylo z obou stran dost takticky na výši a také trochu svázané. Jedomělice možná přepálily začátek a pak jim trochu došly síly. Ale mají tam zkušené hráče a se zápasem si dokázaly poradit, i když čistou gólovku si nevytvořily," řekl Grabmüller a smekl před hráči i diváky, že vydrželi extrémní vedro. „Klobouk dolů před všemi hráči, kteří na to nemohou být na takové úrovni připravení ani trénovaní, a také před diváky."