Na litvínovské straně zářil sedmnáctiletý útočník Jan Myšák, který se blýskl gólem a dvěma asistencemi. Do zápasu naskočil i legendární útočník a majitel kladenského klubu Jaromír Jágr, který si připsal jeden gól a jednu asistenci, avšak porážku 4:5 v prodloužení odvrátit nedokázal. I tak jeho přítomnost na ledě vyvolala mezi fanoušky pozdvižení. Na to, že se hrála příprava, dorazila na litvínovský zimák slušná návštěva 2 569 diváků.

"Netuším, kolik sem normálně chodí diváků, ale jestli jich je dost, tak doufám, že přijedou i k nám do Kladna. Hodilo by se to," smál se dobře naložený Jágr. V poslední třetině, když putoval na trestnou lavici, tak si k němu chodili lidé udělat selfíčka. "Teď z toho měsíc nebudu spát," zářila brunetka v modrých šatech, která fotku s hokejovou hvězdou ulovila. Jágr se do mobilů ochotně usmíval. "No proto jsem se nechal vyloučit," vysvětloval po zápase novinářům.

Střetnutím v Litvínově jeho sportovní program ale neskončil. Přiznal, že ho čeká po příjezdu do Kladna ještě večerní trénink. "Budu se snažit nastoupit do co nejvíce přípravných zápasů. Potřebuju shodit kila a proměnit je ve svaly," vysvětlila slavná osmašedesátka. 

Pardubice - Kladno 1:4, Jaromír Jágr
Jágr o Réwayovi: Lidé by měli dostat klidně deset šancí

Litvínov - Kladno 5:4 pp. (1:1, 1:1, 2:2 - 1:0). Branky: 7. Doudera (Gerhát), 36. Helt (Válek, Jánošík), 45. Ščotka (Myšák, Petružálek), 51. Myšák (Ščotka, Petružálek), 63. Petružálek (Jánošík, Myšák) - 8. Machač (Zajíc, Kružík), 32. O'Donnell (Stach, Jágr), 42. Jágr (Stach), 59. Redlich. Rozhodčí: Petružálek, Zubzanda – Votrubec, Gerát. Diváci: 2569.

Litvínov: Janus (Honzík) – Kubát, Říha, Šesták, Doudera, Jánošík, Ščotka – Lukeš, Bečvář, Válek – Trávníček (C), Havelka, Jurčík – Gerhát, Myšák, Petružálek (A) – Helt.

Kladno: Brízgala (Jiroušek) – Veber, Kehar, Zelingr, Zajíc, Müller, Zich – Jágr (C), Stach, O'Donnell – Kružík, Machač (A), Redlich – Hajný, Kaut, Š. Bláha – Kalaj, Filip, O. Bláha.

Martin Réway poprvé trénoval s Kladnem.
Réway děkuje Kladnu za přijetí. Pod Jágrem se pokusí o restart