Právě té před týdnem podlehli na jejím stadionu 4:6, poté opět venku nestačili na České Budějovice (v úterý 1:4). Na jihu Čech ale hráli ve slabší sestavě, než v jaké se předvedou dnes. Hned v pátek je pak čeká výlet do dalekého Znojma.

„Výsledek v Budějovicích, ale ani hra dobré nebyly. Hra byla dost chaotická, nicméně dá se to pochopit, kluci nastupují pořád v jiné sestavě. Už z toho důvodu bychom po pátečním duelu chtěli kádr zúžit a mít ho vyřešený," řekl asistent trenéra Rytířů Jiří Kopecký, podle něhož se dnes vrátí do sestavy uzdravený bek Růžička i nejzkušenější útočníci Tenkrát s Hořavou. Chytat bude mladý Švihálek. 

„Ale zase nebudou hrát jiní hráči, třeba Dalecký. Musíme téměř třicetičlenný kádr co nejvíc točit, aby se ukázali všichni," ví Kopecký.

A je mu také jasné, že nejlepší přípravný duel Rytíři odehráli doma s Českými Budějovicemi (7:2), jenže vzhledem k okolnostem (rekonstrukce zimního stadionu) budou muset ukázat odolnost venku, kde budou hrát do půlky listopadu. „Musíme se naučit vyhrávat venku," nekličkuje kladenský asistent.