144.346 Kč.

Pěkné, že? „Úžasné! Děkuji vám,“ hlesl od mikrofonu tiskový mluvčí Rytířů Vít Heral. On vedl aukci a počínal si téměř jako profík. Mělo to drajv, tah na bránu, mělo to i důraz u mantinelu.

Dobrá práce.

Pomohl i hokejisté sami. V hledišti nechyběli kapitán Kuba Strnad, Roman Přikryl, Adam Kubík, Martin Kehar, ale i zahraniční posily Anton Kurjanov a Linus Svedlund.

Zdroj: Deník/ Rudolf Muzika

Ale zejména fanoušci, opravdoví srdcaři kladenského hokeje, předvedli nevídané dílko. Možná neměli signovaná sáčka, vybrané výrazy, možná svoje cedulky nezvedali dostatečně distingovaně po vzoru londýnské kavárny. Ale s o to větší vervou. Když jejich zápal viděl synovec Jaromíra Jágra - Jiří Kalla, tak ještě na konci dražby rychle přinesl „strýčkovo tričko“ s osmašedesátkou na zádech.

Vyhrál ho Jiří Trnka, nicméně radovali se také jiní. Nejvíc peněz utratil neznámý příhozce, který za model Matěje Pekra vysolil do pokladničky sedm tisíc a za Adama Kubíka šest a půl tisíce.

Zdroj: Deník/ Rudolf Muzika

Jiní se zase nespokojili s jedním dresem. Třeba Pepe „Kazatel“ Dvořák pro sebe urval hned dva, kromě Miloše Hořavy získal i toužebného Linuse Svedlunda, jehož ubytovává ve svém penzionu.

A jiní zase měnili. Nerozlučné duo Jan Šejhl – Petr Hubáček (Astix a Gimax) čenžovalo, protože Hubáček už vlastnil růžovou podobu dresů se jmenovkou Petra Štindla, teď ale získal Jurije Repeho. Šejhl trefil právě Štindla, a tak ho svému kamarádovi jednoduše přenechal.

Končilo se v dobré pohodě, centrum pro autisty získalo velice zajímavou částku.

A Rytíři, kteří pomohli už růžovými dresy při akci Movember, mohou jít po stromeček s dobrým pocitem.

Kladenský hokej má pořád co nabídnout.

Herně i lidsky.

WSM liga: Kladno - Benátky n. J.
Rytíři sahali proti Benátkám po desítce
WSM liga: Kladno - K. Vary.
FOTO: Vánoční explozi radosti trefil Kurjanov
17. ročník Vánočního turnaje Josefa Fujdiara. Vítězní Finsense: Zleva dole jsou David Möstl a Josef Fujdiar ml., Tomáš Abrham, nahoře pak někdejší hráč Příbrami Stanislav Nohýnek, Martin Kaválek, Michal Kudrna a Jiří Růžička.
Fujdiar zve na 18. ročník skvělého vánočního turnaje
Ilustrační foto.
Po Slavii Rytíři sejmuli i Spartu