O možných trejdech? Zřejmě i to, protože týmu se střelecky opravdu nedaří a potřeboval by nějaký impuls. Na druhou stranu, jak Vojta potvrdil, těžko bude vedení trejdovat někoho ze třetí a čtvrté formace, spíše některou z opor.

„Čas trejdů však nastal, není na co čekat. Ale kdo bude trejdován a co vůbec bude předmětem trejdu, na to zatím odpovědět neumím. S Vaškem Bartošem jsem ještě po jeho návratu ze čtyřdenní návštěvy Jaromíra Jágra nemluvil, takže nevím, co je a není možné, co Jaromír zamýšlí," odmítl Vojta jakoukoliv konkretizaci.

„My zatím uděláme, co můžeme, tedy stáhneme z první ligy naše hráče Rudovského s Bajarunsem, ale to nejsou hráči, kteří by měli rozhodovat zápasy. To musí dělat hráči z našich prvních dvou formací. Mají takovou kvalitu, že musí svoje minizápasy vyhrát 2:0 nebo 2:1. To se nedaří, a proto jsme je roztrhli a udělali tři kvalitní dvojice doplněné jedním mladým rychlým hráčem. Bohužel nevyšlo ani to," dodal Zdeněk Vojta, jehož pozice je možná také ohrožena.

„Proti Liberci jsme pokračovali v mizerných výkonech ze druhé čtvrtiny. Chtěli jsme, šance jsme měli, jenže nejsme schopni dát gól včetně dlouhé přesilovky pět na tři. Proto nemůžeme vyhrát jediný zápas. Na hole hráčů už se vkrádá nervozita a jsme v nepříjemné situaci," dodal Zdeněk Vojta.