Na středu 8. září nachytali Rytíři do Kauflandu zajímavou show. Zvou všechny fanoušky na celotýmovou autogramiádu, které by se měl zúčastnit i Jaromír Jágr jako nejžádanější podpisová hvězda rytířů i celého českého hokeje. Podepisování začne v v 17:00. Program s Rytíři však na místě začne už od 14:00. Ve vnitřních prostorech kladenské prodejny bude pokřtěna nová hokejová bašta, která se výrazně promítne v jejím vzhledu. Podle informací Deníku možná někteří z hráčů budou i obsluhovat, další budou asistovat kupujícím u ovoce a zeleniny.

Kaufland je už druhým rokem generálním partnerem Rytířů Kladno a obě strany se k sobě chtějí ještě více přiblížit. „Zástupci společnosti Kaufland si připravili projekt, který nadchne každého hokejového fanouška, jenž navštíví kladenskou prodejnu. V té bude spousta hokejových prvků, které v žádné jiné prodejně nemají obdoby. Ve středu na místě proběhne otevření této nové hokejové bašty a také u prodejny bude připravena fanzóna a proběhne autogramiáda našich hráčů,“ přibližuje program akce Lukáš Jůdl, tiskový mluvčí Rytířů Kladno.

Hokejová příprava: Kladno (v modrém) hostilo v Chomutově sousední Litvínov. Nicolas Hlava
Plekanec bude klíč k úspěchu, tuší Hlava. Do Chomutova se těší

„Na úvod extraligové soutěže jsme chtěli podpořit nejen Rytíře, ale překvapit i fanoušky kladenského klubu. Hned u vstupu naší prodejny v Kladně uvítají zákazníky vlajky hokejistů. V samotném obchodě nechybí hokejové navigátory, rolba s produkty a v neposlední řadě hokejový puk v nadživotní velikosti plný merche hokejového klubu Rytířů," doplňuje tisková mluvčí společnosti Kaufland Renata Maierl.

Na místě konání akce se společností Kaufland bude možné vyzvednout si na základě voucheru permanentku na novou sezonu, a to od 15:00 do 18:00.