V úvodní části platilo, že Kladno s chutí hrálo, dobře bránilo, avšak gól dala z jedné z mála svých střel na branku Slavia. V 16. minutě využil po patnácti vteřinách přesilovou hru ránou od modré čáry obránce Pohl.

V druhém dějství byli v jeho první části nebezpečnější hosté, a když se k nim posléze přidali i domácí, měl zápas šmrnc. Hrálo se nahoru dolů, přičemž jedničkami byli gólmani Hanuljak na jedné straně a Frodl na druhé.

Poslední perioda byla o dobývání branky Pražanů, kterou nadále skvěle hájil Frodl. Jeho tým měl ideální příležitost vedení pojistit, téměř minutovou početní výhodu pěti proti třem nevyužil, stejně jako na druhé straně Rytíři, kterým pochytal další možnosti.

Kouč vítězů Milan Razým uznal, že jeho gólman byl mužem zápasu.

"Kladno si několik brankových šancí vytvořilo, ty ale pochytal dnes neprůstřelný Frodl, kterému jsme vděční za tři body," řekl s tím, že chtěli napravit výpadek z předešlého utkání, proto přijeli s cílem hrát do obrany a eliminovat útočnou sílu soupeře, což se jim dařilo. "Podali jsme zodpovědný výkon a hráli na, co měli," doplnil.

Kladenský asistent František Kaberle litoval, že nedokázali využít některou z početních výhod. "Nepomohlo nám, že Slavia přesilovku využila. Měli jsme mírnou převahu, bez gólu se však vyhrávat nedá. Klukům nemůžeme upřít bojovnost a snahu."

Kladno - Slavia 0:1.
Branka: 16. Pohl. Vyloučení: 5:5, využití 0:1. Diváci: 2369. Třetiny: 0:1, 0:0, 0:0.
Kladno: Hanuljak – J. Drtina, Repe, Kehar, D. Růžička, Ulrych, Ptáček, Zelingr – Kloz, Burger, Tůma – Strnad, Přikryl, Jánský – Tenkrát, Machač, Ton – Redlich, Zikmund, Cetkovský.