Hrát se bude na přilehlém parkovišti nákupního centra, kde vyrostou tři hřiště. Turnaj není určen jen pro hokejisty a registrovasné hráče. „Spíš nám jde o to, aby si děti z celého Kladenska zasportovaly, popadly hokejku a užily si víkend na hřišti. Přihlásit se v rámci tří věkových kategorií může opravdu každý," říká manažerka marketingu Rytířů Kladno Andrea Kuthanová.

Patronem prvního ročníku je kladenská hokejová osobnost Josef Zajíc. Ten před několika dny skončil v pozici klubového trenéra mládeže a Pohár kladenského Rytíře je tedy jeho pomyslnou rozlučkou. „Rád jsem záštitu nad turnajem přijal, protože se mi jeho myšlenka hodně líbí. Street hokej je navíc určitým návratem k tomu, co jsme dělali kdysi jako malí kluci - pokud to jenom šlo, vodili jsme po asfaltě balónek. Uvítáme každé dítě, které si přijde zahrát pro radost. Těším se a zvu všechny," prohlásil Josef Zajíc.

Na místě nebudou chybět ani fandové. Hlasivkami podpoří zápasy play off, navíc si to mezi sebou na závěr turnaje rozdají při exhibici členů Fanklubu Poldi Kladno a i oni tak předvedou svůj um s hokejkou. Měli by také vedení Rytířů předat nové dresy určené kladenské hokejové mládeži, na které vybrali peníze ve veřejné sbírce.

Přihlaste své mužstvo nejpozději do 3. června prostřednictvím formuláře na stránkách www.rytirikladno.cz.

Startovné je zdarma.

Na soupisce mužstva musí být celkem 6 hráčů (4 hráči do pole + 1 brankář + 1 náhradník).