Třetí vzájemný duel  je na programu v sobotu v 17.30 hodin v hale Bios u kladenského zimního stadionu. Očekává se, že bude plná až po střechu! Klub udělal pro propagaci maximum a věří, že bude překonán rekord ze semifinále, kdy přišlo 402 platících diváků.

Je jasné, že Východočeši sérii ještě nevzdali. „Hned po druhém utkání se vyjadřovali, že ji stoprocentně vrátí do Pardubic. Schopní toho jsou, protože mají kvalitní, hodně ofenzivní tým. Nejsou tak defenzivní jako Znojmo," řekl kapitán FBC Radek Šikola, jenž je ale přesvědčený o tom, že to bude zápas o nich, ne o soupeři.

„Pokud u nás vyhrají, tak to bude jenom tím, že my nesplníme to, co máme," prohlásil.

Trenér Petr Ďarmek poznamenal, že ve třetích zápasech předchozích sérií nehrálo Kladno dobře, tudíž týmu naordinoval program jako by hrál venku. Sejde se už v sobotu ke společnému obědu, a pokud se bude hrát celý víkend, tak nikdo nebude spát doma.

Šikola souhlasí, že třetí zápasy – první domácí, sehráli mnohem hůř než předcházející dva na hřišti soupeřů a doufá, že se z toho poučili.

Pardubice nastupují s třemi vyrovnanými útoky a dvěma obranami, kdežto FBC sází na dvě kompletní řady. „Nemají žádnou Legii zkázy, jako máme my v první lajně. Když se zaměří na její krytí, tak ji naše druhá určitě zastane," tvrdil kladenský kapitán.

Vstupně na dnešní duel je tradičně lidové, zájemci přijdou o pouhou dvacku.