V článku Roztržka v Kladně mezi fanoušky a hráči jsme informovali o konfliktu, který byl tak trochu zbytečný. Hráči sice absolvovali po zápase s Ústí děkovačku s fanoušky, ale pak zamířili do kabin a proti zvyklostem z jiných duelů na druhou děkovačku už nepřijeli. 

Část rozzlobených fanoušků se pak vydala s hrozbami až před jejich kabinu, kde nakonec musela asistovat policie, byť nedošlo k žádné inzultaci, ale pouze k pokřikům ze strany fanoušků. 

I proto tiskový mluvčí Rytířů Vít Heral bleskově svolal na pondělní večer schůzku, které se za tým zúčastnil kapitán Petr Tenkrát, asistenti Miloš Hořava, Jan Eberle a Tomáš Horna, tedy vše kladenští odchovanci. 

Za fanoušky dorazili v sobotu hodně rozzlobený "Kazatel Pepe" Josef Dvořák, dále Jaroslav "Zelí" Zelenka a Hynek "Plech" Štěpánek. 

Podle mluvčího Rytířů Víta Herala bylo dobře, že se schůzka odehrála. "Podle mě dopadla pozitivně. Obě strany se bavily hodně upřímně a tvrdě, obě si vyčetly věcii z minula, nebály se říci všechno. Vyjasnily se věci ohledně zápasu v Kadani, kde fanoušci hráče také verbálně napadli, vyjasnilo se sobotní nedorozumění, které opravdu nedorozuměním bylo. A tak si myslím, že je nakonec možná dobře, že ten konflikt přišel a že přišel v téhle fázi sezony. A ne později. Kladenský hokej to může posunout," chce věřit Vít Heral. 

Jaroslav Zelenka měl podobný názor. "Nebylo to drama. Vyjasnili jsme si názory, každý z přítomných si řekl svoje, byť ostřeji. Ale vše bylo v klidu a jedeme dál," doplnil Herala Zelenka.