PZ Kladno ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje pořádá na kladenském ČEZ stadionu vůbec poprvé akci v rámci Týdne hokeje. Kromě zážitku z bruslení a ledního hokeje si každé dítě navíc s sebou domů odnese hodnotný dárek. Přijďte si vyzkoušet lední hokej a zažijte spoustu zábavy.

Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče. Jedná se o akce, při nichž mají děti unikátní příležitost seznámit se s ledním hokejem a vytvořit si svůj prvotní hokejový zážitek. Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče mají možnost se detailně seznámit s tím, co obnáší mít doma malého hokejistu, a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí.

Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma a rukavice (postačí i lyžařská helma a rukavice). V případě, že máte doma chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení, vezměte je rovněž s sebou. Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na na jeden z níže uvedených kontaktů s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě.

Dětem se budou věnovat kvalitní trenéři Vladimír Kameš, Václav Klaus, Pavel Křepelka, Radek Aschenbrenner, Jiří Kuchler, Radek Gardoň, Jiří Suk, Martin Slánský, Natalie Eichenmannová, a také mediální tvář projektu Martin Procházka, někdejší skvělý český a kladenský reprezentant – v současnosti kouč druholigových hokejistů Řisut.

Akce se v Kladně koná ve středu 25. ledna od 15:00 na ČEZ stadionu. Úvodní část s prezentací se uskuteční v restauraci Mezi puky (ČEZ stadion), od 16:00 bude pro účastníky připravena první ledová plocha.

Bližší info:

Václav Klaus - Tel.: 775691000

Vladimír Kameš - Tel.: 773077000

Ladislava Eichennmanová - Tel.: 603158224

Další informace ZDE.

Projekt POJĎ HRÁT HOKEJ bude doprovázet stejnojmenná píseň kapely Děda Mládek Illegal Band, jejímiž autory jsou Karel Pičman s textařkou Eliškou Pičmanovou, a videoklip, pod který se autorsky i režisérsky podepsali Richard Genzer s Michalem Suchánkem. Všechny role – hráčů, rozhodčích, trenérů, členů realizačního týmu nebo fanoušků – v něm ve fiktivním mezistátním zápase Česká republika – Švédsko ztvárňují děti.

Klip si můžete pustit ZDE