Heral slíbil hokejovou výstavu ve Sládečkově vlastivědném muzeu, dále dvě knihy, ale také otevření Síně slávy kladenského hokeje.

A hlavně to, po čem někteří nostalgičtí fanoušci už roky volají: mohl by se uskutečnit duel v retro dresech s Poldinkou na prsou. V těch Kladeňáci vybojovali vlastně všechny svoje největší úspěchy včetně šesti mistrovských titulů.

„Velmi vážně uvažujeme o jednom soutěžním zápase v retro dresech, takže by fanoušci po téměř dvaceti letech šli znovu na zápas týmu Poldi Kladno. A když se podíváte na možné prvoligové soupeře, je mezi nimi tradiční pár, proti němuž bychom dresy s paní Poldi navlékli úplně nejraději," říká Heral, ale přesná jména týmů prozrazovat nechce – o jeho plánech totiž zatím nevědí.
Dá se ale snadno usoudit, že na mysli má buď České Budějovice, nebo Duklu Jihlava, která byla v době kladenských úspěchů druhým československým elitním týmem a oba celky spolu svedly řadu úžasných bitev plných kvality.

Retro utkání by se podle Víta Herala dalo spojit i s případnou exhibicí legend a doprovodným programem. „To by ale bylo zatím předbíhání, což nechci. Každopádně o tom budeme jednat."

Co se týče zmíněných publikací, slíbil tiskový mluvčí Rytířů brožuru klubovou plnou mezníků, přehledů a také snímků. Knihu se vzpomínkami některých legend pak zpracovává pracovník Sládečkova vlastivědného muzea Jiří Štěpánek, jinak dlouholetý fanoušek kladenského sportu.

Chystá se rovněž Síň slávy kladenského hokeje. Pravidla vstupu však budou podle Herala jedna z nejpřísnějších v Evropě. Koneckonců jen málo klubů na starém kontinentu vychovalo tolik mistrů světa, olympijských vítězů nebo vítězů všech možných ligových soutěží jako právě Kladno.

„Vzniká přípravná komise, která nastaví pravidla a pečlivě vybere jména legend, které do Síně slávy vstoupí. Budeme brát zřetel nejen na úspěchy, ale i na to, co dotyční hráči odvedli našemu klubu. Vstupenkou tak nemusí být sám o sobě ani titul mistra světa," říká Heral, podle něhož budou zřejmě vyřazena i některá čísla dresů.

„Zasloužila by si to jistě řada hráčů, ale to by naše áčko pomalu nemělo v čem hrát," usmál se Vít Heral a vážněji doplnil, že na podmínkách vstupu do síně se už vedení klubu shodlo, zatím si je však mluvčí nechá pro sebe.