Kladenští trenéři tentokrát do branky poslali Cikánka a na rozdíl od úterní přípravy s Vary dostaly volno útočné hvězdy Patera s Hlaváčem. Na domácí straně se z exkladenských borců objevili beci Zeman s Posmykem a druhý jmenovaný se podílel na třetím zásahu Litvínova parádní přesilovkovou přihrávkou na Lukeše.

"Bohužel, naši hráči předvedli výborný pohyb po celých šedesát minut, protože opravdu hodně a poctivě trénují. Hokejového jsme ale moc neukázali," přiznal asistent kouče Kladna Petr Tatíček, který ale výsledek tradičně nepřecenil. "Litvínov postavil kromě Frolíka a Ručinského snad to nejlepší, co mohl, my jsme nechali opory stát. Byl to klasický přípravný duel," dodal.

Litvínov – Kladno 4:1 (2:1, 2:0, 0:0). Branky a nahrávky: 14. Majdan, 16. Kubinčák (Baláž), 24. Lukeš (Posmyk, Hübl), 29. Lukeš (Hübl) - 13. Eberle. Rozhodčí: Turčan - Rozlílek, Hauser.

Kladno: Cikánek - Černošek, Růžička, Piskáček, Drtil, Drtina, Macholda - Kuchejda, Dragoun, Hovorka - Bicek, Lukáč, Látal - Eberle, Melka, Valský - Dalecký, Petrák, Strnad.