Deník získal informaci z dobře informovaných kruhů. Černošek, jemuž bude v červenci 36 let, v minulosti prošel dresy Sparty, Litvínova či Vítkovic.

Vedení Rytířů ale jeho příchod ještě potvrdit nechtělo, byť sekretář Martin Vejvoda nepopřel, že obě strany jsou dohodnuty. Do 1. června ale smlouva podepsána není. "Já mohu jen říci, že jednání se vedou a doufám, že i dopadnou. Nicméně už jsem se sám přesvědčil, že pokud nedošlo k podpisu, není seriózní vůči oběma stranám něco zveřejňovat oficiálně,"řekl k příchodu Černoška Vejvoda.

Černošek se narodil v Prostějově, kde si později jako dospělý zahrál i I. ligu, ale brzy zamířil výš. Debutoval v Olomouci (96/97), ale ta po sezoně předala licenci Karlovým Varům a tam Černošek zamířil také. Poté hrál za Plzeň, která ho vyměnila do Litvínova za Josefa Straku (!)

Tam strávil poprvé v kariéře dvě sezony (ještě se sem později vrátil), poté nastupoval za Havířov a po dalším roce za Vítkovice. Po čtyřech jeho asi nejlepších sezonách si ho vyhlédla Sparta, kde oslavil dva tituly mistra republiky (06 a 07).

Poslední dva roky odbojoval v Litvínově.

Další podrobnosti připravujeme.