Řisuty poslal brzy do vedení po dobré práci Koláříka Japonec Okegawa, ale pak se střelecky trápily a soused v tabulce po obrátce vyrovnal díky zásahu ex-ligového Kubinčáka. V 52. minutě otočil skóre Tatar a bylo zle. Už pět minut před koncem proto riskoval domácí kouč Michal Jäger a odvolal brankáře Jirouška. A v čase 59:28 se risk vyplatil – Patyk nabil Keszimu a jeho bombu doklepl do brány Vyskočil. V prodloužení se prosadil přesným bekhendem Patyk a rozhodl.

Trenér Michal JLäger na klubových stránkách Buldoků mínil, že dělba bodů po základní hrací době byla spravedlivá. "Je potřeba říct, že tým ukázal charakter a díky skvěle zahrané powerplay vyrovnal. Bonusový bod z prodloužení bereme, dle mého názoru, zaslouženě. Bereme dva body a právě na Trutnov jsme se bodově dotáhli,“ těšilo Jägera.

HC Řisuty – Trutnov 3:2 PP (1:0, 0:1, 1:1 – 1:0). Branky a nahrávky: 5. Okegawa (Kolářík), 60. Vyskočil (Keszi, Patyk), 61. Patyk (Danov, Bernáth) – 22. Kubinčák (Janoušek, Svoboda), 52. Tatar (Krsek, Poul).

Řisuty: Jiroušek – Novák F., Potěchin, Dostál, Kolářík, Rudovský, Zavřel – Holub, Patyk, Fortelka – Keszi, Vyskočil, Formánek – Paršakov, Bernáth, Danov – Řepka, Okegawa.

SK Kladno 2019/20. Žáci U14
Starší žáci bodovali na Junioru Praha, dorosty nestačily na Bohemku
Hokejová extraliga: Mountfield HK - Rytíři Kladno.
Godla uloupil z hradeckého kotle aspoň bod