V roce 1996 odstartoval éru klubu Zdeněk Plavec v rozdělovské Jaltě. I čtyři roky později se Best přestěhoval do objektu Hvězda ve Vodárenské ulici, kde působí dodnes.

„Svého času revoluční bowling, stejně jako hernu s automaty, už v jeho prostorách nenajdete. Doba se mění a s ní i Best. Věk velikých diskoték je pryč a proto se i klub přizpůsobil. Zmenšil se a zútulnil. Také jeho návštěvníci zestárli. Dnes je věkový průměr okolo třiceti let," řekl Kladenskému deníku před narozeninovou oslavou, která se uskuteční v sobotu, Zdeněk Plavec.

„Nezměnilo se jediné. Ochotná obsluha nabízející nepřeberné množství alko i nealko nápojů a kokteilů. A samozřejmě skvělá hudba,"dodal Plavec.

A sedmnácté narozeniny oslaví Disco club Best ve velkém stylu. Pozvání přijala zpěvačka Dara Rolins, která tu vystoupí se svou taneční skupinou. O atmosféru se dále postará hodinový set dýdžeje Johna Swimmera a po zbytek večera bude hrát dýdžej Juhy. Návštěvníky čeká barmanská ohnivá show, go-go tanečnice a u vchodu je řivítají sympatické hostesky.

"Soutěžte v tišteném vydání Kladenského deníku o vstupenky na narozeninovou party Disco clubu Best."

Dara Rolins není první hvězdou, která v klubu vystupuje. Už v minulosti mohli návštěvníci vidět vystoupení například Michala Davida, Verony, Leoše Mareše, Rytmuse, Rudy z Ostravy a mnoho dalších. I do budoucna se připravují vystoupení známých celebrit, ale i party show. Třeba 16. listopadu to bude Travesti show kočky Praha a 22. listopadu Abde a Sharlota Live s hity jako Do rána nebo Maximum.

„Přijďte s námi oslavit narozeniny, pobavit se a v záři světel a v rytmu hudby zapomenout na starosti všedních dnů. Otevřeno je v pátek a sobotu od jedenadvaceti hodin.