Na rozdělovském dopravním hřišti se bude závodit na kolech
Kladno – Kladenské volnočasové středisko Labyrint pořádá další akci, tentokrát pro děti od osmi let. Jednat se bude o závody v jízdě na kole, které se uskuteční v sobotu od 10 hodin na dopravním hřišti v Rozdělově. Děti budou moci jezdit na svých vlastních kolech, ale budou mít také možnost vypůjčit si kolo přímo na hřišti. Všichni soutěžící budou rozděleni podle tříd do čtyř věkových kategorií.

K posvícení neodmyslitelně patří zábava
Lhota – Posvícenskou zábavu s bohatou tombolou si veřejnost užije ve Lhotě. V sobotu zahraje na sále restaurace U Splavu kapela Černý brejle. Akce začíná ve 20 hodin.

Nejen doberské děti se vydají po stopách broučka
Velká Dobrá – Na takzvanou Broučkovu cestu pořádanou volnočasovým střediskem Labyrint se budou moci vydat malé i větší děti už v sobotu. Start bude v 15 hodin na dětském hřišti u školy ve Velké Dobré. Na účastníky čeká cesta po šipkách za barevným tajemstvím.

Tragická nehoda nedaleko Uhů u Velvar uzavřela silnici do Hleďsebe ve směru na Nelahozeves. Tragédie se stala v tamních serpentinách
Řidič, který boural u Uhů, byl opilý
Ilustrační foto.
Volby na Kladensku: čeká se jen na voliče

Vyloví rybník U Jelena, o ryby tak nebude nouze
Luníkov – Tradiční výlov rybníka U Jelena v Luníkově u Slaného se uskuteční v sobotu od 8 hodin. Účastníci výlovu si mohou koupit nejen výstavní ryby, ale i různé produkty ze spřátelených farem. Pro všechny návštěvníky bude připraveno bohaté občerstvení. Parkovací místa jsou zajištěna.

Horor REC uvidí v ředhošťském autokině 
Ředhošť – Jedinečné Autokino Ředhošť sídlící v areálu ředhošťských trhů si pro své návštěvníky připravilo další promítání. V sobotu se na plátně objeví horor REC. Promítání začíná po setmění, zhruba v 19.30 hodin. Pořadatelé doporučují pro získání lepšího místa přijet s větším časovým předstihem, občerstvení je zajištěno v nedaleké restauraci Stodola.

Sítenské údolí zaplní desítky papírových draků
Kladno – Létací odpoledne pro celou rodinu nazvané Drakiáda aneb Létáme s Relaxem se uskuteční v neděli. Malí i velcí účastníci se sejdou ve 14.30 hodin na hřišti v Sítenském údolí v Kladně. Soutěžit se tam totiž bude hned v několika disciplínách pouštění papírových draků. Hodnotit se bude nejlepší letec, drak s nejdelším ocasem i takzvaný dračí krasavec, tedy nejhezčí drak. V poslední zmiňované kategorii budou moci soutěžit pouze draci domácí výroby. Připraveny jsou diplomy i odměny. Na účastníky akce bude také čekat dračí minisoutěž.