Jak se vám líbí Kladno? Znáte největší středočeské město? Měl jste  čas si ho prohlédnout?
Kdysi jsem hrál několikrát ve velkém divadle, ale vždy to byly jen krátké návštěvy
s hostující inscenací, takže jsem neměl moc času na prohlídku města. To se mi podařilo až nyní, při zkoušení Listopadu. A to také jen sporadicky, protože zkoušení bylo časově velmi náročné. Přesto jsem si všiml, že historické centrum je krásně upravené a také jsem si stihl nastudovat i něco z minulosti města. Zdá se mi však, že život tu ale pulzuje mimo centrum.

Vzhledem k volebnímu týdnu je hra Listopad více než aktuální. Lze americké prostředí vztáhnout na to české? Myslíte si, že je politika jen jedna, nebo se liší?
Jinde než v Čechách jsem zatím nevolil. Myslím si ale, že existuje spousta společných styčných bodů.

Je podle vašeho názoru na politice něco vtipného? Zvláště na té české?
Mnoho. Nevím přesně, zda se to dá nazvat vtipným, ale tragikomické to tady určitě je.

Co říkáte kladenskému publiku?
Po premiéře a jedné repríze nemohu zatím soudit. Doufám, že při dalších reprízách se s kladenským publikem potkám blíže. Tak ať přijdou!

Prozradíte, na čem momentálně pracujete? Kde a v čem vás mohou diváci ještě vidět?
Jsem v angažmá v Divadle Na Zábradlí, kde mě diváci mohou vidět téměř každý večer. V současnosti připravujeme hru Bertolta Brechta Život Galileiho, ve které hraji hlavní roli. V televizi jsem vstoupil do seriálu Vyprávěj. Průběžně spolupracuji s rozhlasem a v dabingu.

Chystáte se v sobotu nebo pátek k volbám?
Nechystám, protože na Praze 7 nevolíme.

Proč by měli lidé navštívit hru Listopad?
Hra je svižná, vtipná a k zamyšlení. Hrají v ní mí skvělí kolegové z kladenského divadla, Alena Štréblová, Tomáš Petřík, Jan Vlas a můj žák z DAMU Jaroslav Slánský.