Dalším důvodem k setkání bylo i představení nejnovější desky Radosti života, která vyšla na podzim. Kladenští fanoušci tak dostali jedinečnou možnost slyšet nejnovější hity poprvé živě a rozhodně to stálo za to. František Černý, Karel Holas, Radek Pobořil, Matěj Leinert a Lukáš Čunta nenechali Kladeňáky na pochybách, že kvalita prověřená léty skvěle obstojí před publikem i v aktuálním omlazeném složení.

Ze 17. ročníku festivalu Vodárna fest ve Stochově.
OBRAZEM: Tvrdá muzika ve Stochově. Městem zaduněl sedmnáctý ročník Vodárna festu

Skupina, která má skvělé renomé i v zahraničí, koncertovala úspěšně v Evropě, Severní Americe, Rusku, Číně, Mongolsku a Austrálii, natočila přes dvacet alb pro přední česká i světová vydavatelství a spolupracovala s řadou významných umělců – americkou písničkářkou Suzanne Vega, irským zpěvákem Iarlem Ó’Lionáirdem, japonským bubeníkem a hráčem na šakuhači Joji Hirotou, baskytaristou Tonym Levinem, Jazem Colemanem, Vladem Kumpanem, Ivanem Táslerem, zpěvačkami Lenkou Dusilovou, Ewou Farnou a řadou dalších.

Narozeninové turné Čechomoru pokračuje po Kladně ve městech: Jičín (19. srpna), Opočno (20. srpna), Želiv (27. srpna), Řevnice (3. září), Teplice (9. září), Jablonec nad Nisou (24. září).