Jako host vystoupil na bále Vladimír Hron, který celým večerem také provázel. Jak potvrdil, z pozvání do Slaného měl velkou radost a navíc po dlouhé covidové odmlce je to letos teprve jeho třetí velká společenská akce, které se zúčastnil.

„Do Slaného se pokaždé moc rád vracím, cítím se tu už jako domácí, protože jsem zde sedm let působil v divadle při natáčení televizních pořadů Jsou hvězdy, které nehasnou společně s režisérem Františkem Polákem. Po divadle se mi hodně stýská. Má úžasnou energii a chápu i Karla Gotta, že to tu měl rád. Slaný mám v srdci, takže i za sobotní setkání se Slaným a Slaňáky na plese jsem moc šťastný,“ sdělil Vladimír Hron.

Z Decentního večera u Zlatého selátka který tentokrát patřil ženám i Jaromíru Jágrovi.
OBRAZEM: Decentní večer u Zlatého selátka patřil ženám i Jaromíru Jágrovi

Společně se starostou města Martinem Hrabánkem se o půlnoci zhostili i losování tomboly. Tombolenku obdržel každý účastník plesu zdarma a také letos byly zajímavé i netradiční ceny, jako například večeře se starostou či místostarostou.

Nechybělo půlnoční překvapení v podání mistra bublináře Matěje Kodeše. Do druhé hodiny ranní pak všem hrál známý a populární slánský Funny Ukulele Band.